Mailhotel hos nordicway

Flere har efterspurgt muligheden for et mailhotel hos nordicway. Som en del af vores standardpakke er der også inkluderet mailhotel. Vores standardpakke har på det skrevne tidspunkt 5 GB, og du bestemmer selv, hvordan du fordeler pladsen. Har du ikke en hjemmeside, og blot ønsker at benytte nogle mail-adresser, så har du dermed 5 GB til rådighed til dine mails.

Vores mailsystem understøtter både POP3 og IMAP samt SMTP til udgående mails. Vi har flere guides under vores videosupport sektion, der beskriver opsætningen af disse. Mails kan derfor hentes ind i programmer som Outlook og Thunderbird.

Har du brug for mere plads på dit mailhotel, kan du opgradere til både 10 GB og 20 GB. Dog kan de fleste holde sig inden for de 5 GB ved at rydde op i indbakken i ny og næ. Vi har tidligere haft slået en catch-all funktion til, men vi har valgt at slå denne fra, da flere kunder synes, at det fyldte deres mailhotel for hurtigt. Så nu opbevares kun de mails, som du selv vælger at gemme på serveren i tilfælde af, at du har valgt en IMAP opsætning.

Vi anbefaler, at du som udgangspunkt vælger IMAP opsætning i forbindelse med vores mailhotel. Her vil en kopi af din mail blive gemt på serveren, så du altid kan indlæse dem igen, hvis nu din computer skulle brænde sammen. Ved POP3 hentes mailen ned på din computer, og der gemmes ikke en kopi på serveren. Du kan derfor ikke genskabe dine mails, hvis der skulle ske noget med din computer.

Du har også mulighed for at ændre i din DNS opsætning, så du kan integrere dine mails til eksterne systemer. Her skal man dog være opmærksom på, at man selv skal stå for at opsætte sin DNS korrekt.

Ønsker du et mailhotel hos nordicway? Så klik her for at bestille.

Om forfatteren
Michael Storm

Michael Storm

Jeg er partner i nordicway ApS og har desuden over 10 års erfaring i online branchen som både designer og udvikler. Jeg er uddannet som multimediedesigner og har siden drevet flere selvstændige virksomheder. Med nordicway ApS ønsker jeg at tilbyde et kvalitetsprodukt til hjemmesideejere, og jeg vil bruge bloggen til at formidle brugbar viden til interesserede og potentielle kunder.