Webhotel til Squarespace

Har du planer om at tilknytte et webhotel til Squarespace, så kan vi hos nordicway hjælpe dig med dette. Vi har en nem trin-guide til selve opsætningen, og du kan på ganske kort tid være kørende med både Squarespace samt dit eget webhotel til at håndtere din mail og samtidig tilknytte dit eget domæne til din nye Squarespace hjemmeside.

For at tilknytte dit webhotel til Squarespace skal du bruge en DNS service. Det er inkluderet i vores standard pakke og koster ikke ekstra. Med DNS kan du følge enten vores guide eller guiden fra Squarespace, så du hurtigt kan pege dit domæne mod din Squarespace side. Med lidt ekstra DNS opsætning kan du samtidig sikre, at du både kan sende og modtage mails fra dit eget domæne.

Squarespace er en hjemmeside-service, hvor du nemt kan bygge din egen hjemmeside. Her har du ikke brug for erfaring med kode, da du opbygger din side med elementer. Du kan læse mere om Squarespace på deres hjemmeside https://www.squarespace.com/. Du kan naturligvis også vælge andre hjemmeside-platforme hos os. Et andet populært valg er WordPress, som du kan installere med 1-klik på vores webhoteller.

Held og lykke med dit kommende projekt. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du har nogle inden bestilling af et webhotel til Squarespace. Send blot en besked til support@nordicway.dk.

Om forfatteren
Michael

Michael Storm

Jeg er partner i nordicway ApS og har desuden over 10 års erfaring i online branchen som både designer og udvikler. Jeg er uddannet som multimediedesigner og har siden drevet flere selvstændige virksomheder. Med nordicway ApS ønsker jeg at tilbyde et kvalitetsprodukt til hjemmesideejere, og jeg vil bruge bloggen til at formidle brugbar viden til interesserede og potentielle kunder.