Nordicway.dk, hosting på dansk dansk wehotel

Nordicway er et dansk hostingselskab med hovedkontor i Aarhus. Vi har fokus på simple hostingløsninger, som alle kan forstå, også selvom man aldrig har arbejdet med hjemmesider og webhoteller før.

Support hos nordicway er personlig og helt nede på jorden. Vi udgiver løbende videoguides til de mest brugte og efterspurgte funktioner på vores webhotel, så vores kunder kan se disse, hvis de har brug for hjælp.

Nordicway drives af stifterne Michael Storm og Thomas Iversen samt et mindre team af supportere og en serveransvarlig.

Michael har en uddannelse som multimediedesigner, hvilket giver ham kompetencer i både frontend og backend udvikling samt grafisk design. Hans fokus har siden  2011 ligget på WordPress hjemmeside, Woocommerce webshops og grafiske løsninger udarbejdet i Photoshop og InDesign.

Michael har stor fokus på kundetilfredshed, da det er med til at sikre virksomhedens fremtid. Hans erfaring er, at tilfredse kunder i høj grad henviser venner og bekendte, der ligeledes søger en samarbejdspartner. Det har derfor højeste prioritet at levere professionelle løsninger, der lever op til kundens forventninger.

Thomas er uddannet civilingeniør og har siden 2010 arbejdet med online medier, og han er blandt andet manden bag NemProgrammering.dk, Danmarks største udbyder af online it-kurser på dansk.

Thomas er specialist i WordPress og han har sågar skrevet en e-bog om netop dette CMS. E-bogen hedder WordPress Manualen, og den kan blandt andet købes på wpmanualen.dk og saxo.com.

Michael

Partner, Tech- og support-ansvarlig

Thomas

Partner, Salgsansvarlig

Michael

Serveransvarlig

Kevin

Supporter

Kontakt
nordicway ApS
Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C
kontakt@nordicway.dk
CVR: 40745769