Vi får en del henvendelser fra potentielle kunder, som ønsker at købe et webhotel, men som ikke ønsker at købe eller flytte et domæne med det samme til os. Dette kan sagtens lade sig gøre, selvom det måske ikke virker sådan, når man gennemfører vores købs-process.

Det kræver blot, at du har et .dk domæne, så kan du få et webhotel hos os, uden nødvendigvis at skifte navneservere, DNS, flytte hjemmeside, mails osv. med det samme.

Vores system er nemlig indrettet på den måde, at vi skal have et hoveddomæne, for at kunne oprette en konto til dig.

Dette betyder dog ikke, at hjemmeside og emails skal flyttes for at oprettet webhotellet, vi skal blot bruge et domæne-navn for at lave opsætningen. Herefter kan du i ro og mag flytte filer, opsætte emails osv., og først når du er klar, så skifter du navneserver på domænet, så det peger mod os.

Det der i praksis sker, når du bestiller et webhotel hos med flytning/overførsel af domæne er nemlig, at vi gør domænet klar på vores server. Vi skifter ikke navneserver, DNS eller sætter andet igang. Din hjemmeside og domæne vil således fortsat fungerer det sted hvor det lå før, og det er først når du er klar, at flytnigen reelt set sker.

Når du flytter et .dk domæner til os, skal du dog være opmærksom på, at betaleren på domænet skifter til os hos dk-hostmaster. Efter din bestilling, kan du dog nemt gå ind og lave dette om til dig selv igen hos dk-hostmaster, hvis du ønsker det

Så hvis du vil i gang med et webhotel hos os, uden at flytte domæne(r), hjemmeside(r) og email(s) med det samme, skal du blot gøre følgende:

1. Bestil webhotel med flytning af et .dk domæne
  2. Dagen efter bestillingen kan du evt. skifte betaleren tilbage til dig selv hos dk-hostmaster

Efter disse steps har du et webhotel hos os uden at der er sket ændringer i dit nuværende setup, og kan nu i ro og mag begynde flytte hjemmeside, oprette emails og tilføje flere domæner til din konto.

Hvis du har et udenlandsk domæne, er processen egentlig den samme. Her skal du blot være opmærksom på, at administrationen af domænet bliver flyttet til os, hvis du bestiller en flytning. Du bestemmer dog stadig selv, hvornår du vil begynde at pege domænet mod vores servere, og du kan derfor også her i ro og mag opsætte emails, hjemmeside osv. og først flytte, når du er klar.