Flytter du en eller flere hjemmesider til nordicway, så er vil du sikkert gerne opsætte og klargøre dem på dit nye webhotel hos os, inden du skifter DNS og dine besøgende begynder at få vist siden  hos os fremfor hos din gamle host. Ved at klargøre siden hos os, inden du skifter DNS og for alvor gennemfører flytningen, undgår du nedetid i flytte-processen.

Det er relativt nemt at få vist og arbejde på sin side, inden skift af DNS, når du kun flytter ét domæne, da du her kan tilgå domænet og det indhold der findes herpå via din midlertidige url. Men flytter du flere hjemmesider, så kan disse ikke ses via denne url, og du skal istedet hen og tilføje en linje eller to i din hosts fil på din egen computer.

Det er nemt at lave denne rettelse, og det gør, at du kan tilgå alle dine domæner og deres indhold, som de ser ud og fungerer på dit webhotel hos nordicway, uden du behøver at skifte DNS.

I videoen herunder viser vi hvordan du gør.

I Windows finder du din hosts-fil på denne sti:

c:\Windows\System32\Drivers\etc\

Husk at du skal lave en ny linje i hosts-filen for hvert domæne du ønsker at tilgå direkte på din server hos nordicway.

Bruger du Mac?

Bruger du Mac, kan du bruge denne guide til at rette i din hosts fil.