Sådan flytter du til os

1. Indtast dit domæme 2. Tilføj domænet til din bestilling 3. Gennemfør bestilling af flytning 4. Igangsæt flytning Det tager kun 5 min.

Flyt domæne

Flyt til nordicway

Har du allerede et domænet, kan du vælge at bestille et webhotel med eller uden flytning af domænet til os.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende flytning

Flytning af domæne

Jeg betaler selv mit .dk domæne via punktum.dk, kan jeg fortsætte med det?

Ja, det kan du sagtens. Hvis du ikke allerede har et webhotel hos os, skal du blot bestille "Uden flytning af domæne". Herved får du et webhotel til dit domæne, uden at flytte administrationen af det. Har du allerede et webhotel, skal du blot oprette dit nye domæne som tilføjelsesdomæne og skifte navmeserveren, så det peger mod os. Der er ikke behov for at bestille en flytning.

Mit domæne er betalt flere år frem, skal det fornys ved en flytning?

Nej, den betalte periode på dit domæne ændres ikke ved en flytning. Det skal fornyes som hidtil.

Hvor finder jeg min epp/auth kode til mit domæne?

For at få din epp/auth kode, skal du typisk kontakte din nuværende webhotel-udbyder og spørge efter den. Hvis du har brugt en ekstern domæne-registrant, som f.eks. GoDaddy, er det dem du skal kontakte for at få din kode.

Kan jeg købe webhotel uden at flytte domæne med det samme?

Ja det kan du godt. Det kræver dog, at du har et .dk domæne, som vi kan bruge til oprettelsen af din konto, men du behøver ikke at flytte hjemmeside, emails osv. for at komme i gang. Læs mere her.

Kan jeg flytte flere domæner?

Ja, det kan du sagtens. Du skal blot starte med at flytte ét domæne til os. Herefter kan du nemt flytte flere igennem vores kontrolpanel.

Flytning af hjemmeside og mail

Flyttes min hjemmeside automatisk?

Nej, først når du er klar med din hjemmeside på vores server flyttes din hjemmeside. Du skal selv flytte din hjemmeside og skifte navneserver, og det er først, når du gør dette, at flytningen reelt set er sket.

Kan i hjælpe med at flytte min hjemmeside?

Ja, det kan vi godt. Vi kan sagtens flytte din side, og sørge for at skifte din navneserver. Dette er dog ikke en del af dit webhotel-produkt, men en separat service.

Kan jeg flytte flere domæner?

Ja, det kan du sagtens. Du skal blot starte med at flytte ét domæne til os. Herefter kan du nemt flytte flere igennem vores kontrolpanel.

Kan mit webhotel bruges udelukkende som mail-hotel?

Ja, du bestemmer selv hvad du bruger din plads på, om det så er emails eller hjemmeside-filer.

DNS

Kan jeg arbejde med min side hos nordicway, inden jeg skifter DNS?

Ja, du kan sagtens opsætte din side hos os, og når den virker og er klar, så skifter du DNS. Du kan arbejde på din side hos os via din midlertidige url eller ved at ændre i din host-fil lokalt på din computer. Se evt. disse guides: WordPress hjemmeside via midlertidig url, Sådan arbejder du på din side lokalt inden du skifet DNS

Kan jeg selv styre DNS hos nordicway?

Ja, du har fuld kontrol over alle DNS-records på dine domæner hos os. Vores DNS-service er gratis og inkluderet i prisen.

Kan jeg anvende en gratis DNS-service sammen med jeres webhotel?

Du bestemmer selv, hvilken DNS-service du vil bruge. Du kan derfor sagtens bruge en ekstern DNS sammen med dit webotel hos os eller vælge at anvende vores DNS-service, som også er gratis og inkluderet i dit webhotel.

Flere spørgsmål?

Har du flere spørgsmål, så skriv gerne til os her: Kontakt - vi svarer 24/7!