Sådan fjerner du forhandlerhåndtering hos dk-hostmaster

Oplever du problemer med enten at skifte navneserver eller flytte administrationen af dit domæne til nordicway, så skyldes det muligvis, at dit domæne er låst til en bestemt forhandler hod DK-hostmaster.

Dit domæne er med andre ord under håndtering af en forhandler.

Dette kan du dog hurtigt lave om på, så du selv får kontrol over domænet.

Gør følgende:

1. Log ind på din dk-hostmaster konto, hvor det pågældende domæne ligger
  2. I menuen til højre ud for dit domæne under "Administrer" kan du, hvis du altså har forhandlerhåndtering på dit domæne, vælge muligheden "Opsig forhandler"
  3. Klik på denne og gennemfør opsigelsen.

Dit domæne kontroleres nu af dig, og du kan igen prøve at flytte domænet til nordicway eller skifte din navneserver via vores værktøj.