Før du kan skifte navneserver på et domænet, skal det være oprette enten som hoveddomæne, tilføjelsesdomæne eller som alias.

Gå på vores navneserver-værktøj til .dk domæner. Find det via linket herunder (kræver du er logget ind på dit kontrolpanel):

Skift navneserver

Hvis du får en fejl, så er her nogle klassiske fejlbeskeder, og hvad løsningen kan være:

Fejl: Det indtastede navn er på et ugyldigt .dk domænenavne
Du har sandsynligvis indsat et mellemrum før eller efter navneserven eller blot skrevet navneserveren forkert.

Fejl: Ingen NS info på vært
Domænet som du vil pege mod vores server er sandsynligvis ikke oprettet som tilføjelsesdomæne. Se denne guide, der viser, hvordan du opretter dit domæne som tilføjelsesdomæne.

Fejl: NS records mangler på navneserver
Domænet som du vil pege mod vores server er sandsynligvis ikke oprettet som tilføjelsesdomæne. Se denne guide, der viser, hvordan du opretter dit domæne som tilføjelsesdomæne.

Fejl: Domænet må ikke være forhandler håndteret
Din tidligere udbyder er formentlig sat som forhandler på dit domæne. Dette skal du fjerne for at skifte navneserver. Se her hvordan du fjerner en forhandler, og prøv så igen at skifte navneserver.

--> VIGTIGT <--

Det er vigtigt, at du først skifter navneserver, når din hjemmeside og mailadresser er klar på vores server. Ellers risikerer du at have en periode, hvor din DNS peger mod vores server, og hvor din hjemmeside ikke er blevet flyttet endnu. Så sørg altid for at flytte din hjemmeside til vores server først, og skift derefter navneserver.

Sådan skifter du navneserver på et udenlandsk domæne (alt andet end .dk)

Se denne guide: Skift navneserver på et andet domæne end .dk