Sådan sletter du en eksisterende 1-klik installation af f.eks. WordPress

Har du installeret f.eks. WordPress via vores 1-klik installation og ønsker du at starte forfra med en frisk installation, så kan du hurtigt og nemt slette din eksisterende funktion.

Først skal du logge ind på dit cpanel og gå til Software -> Installatron application installer.

Herinde finder du din eksisterende installation.

Start med af vinge af i den installation, der skal slettes og tryk derefter på afinstaller, som vist herunder.

Herefter skal du blot trykke afinstaller igen, og din installation er herefter slettet. Det gælder både databasen samt filer til installationen.