Hos nordicway er der rig mulighed for at lave din egen hjemmeside på flere forskellige måder. Overvejer du WordPress, kan du starte med at kigge på ovenstående video. Det er dog også muligt at køre med andre CMS systemer som Wix, Joomla, Prestashop osv. Du kan ligeledes blot lave en simpel HTML/CSS side.

Lav din hjemmeside via CMS

Vi tilbyder en række 1-klik installationer til diverse CMS´er, blandt andet WordPress, Joomla og Prestashop. Med et de fleste CMS systemer, skal du ikke kode noget, og du kan drive og designe din hjemmeside via kontrolpanel direkte i din browser.

Hos nordicway er vi specielt glade for WordPress. Vi har derfor også lavet en lidt mere omfattende video, som viser, hvordan du installerer og kommer i gang med WordPress. Du kan se videoen her: https://nordicway.dk/kunde/index.php/knowledgebase/4/Sadan-installerer-du-WordPress-hos-nordicway.html

Derudover er en af vores medstiftere Thomas også ejer af NemProgrammering.dk, hvor han har lavet et komplet og gratis WordPress kursus. Se kurset her https://www.nemprogrammering.dk/Tutorials/Wordpress/wordpress_kursus.php for at komme godt igang med din WordPress side.

Lav din egen hjemmeside fra bunden

Har du kodet din egen hjemmeside, eller har du blot brug for en simpel HTML landingside, så understøtter vi selvfølgelig også det. Alt hvad du skal gøre er at uploade dine filer via FTP og oprette eventuelle databaser til din hjemmeside, og så er du i gang.

Skal vi hjælpe dig?

Hos nordicway er vi eksperter i WordPress, og vi kan derfor hjælpe dig med at lave din hjemmeside i WordPress.

Vi kalder det "Udvidet WordPress eksperthjælp", og du kan læse mere om det her: https://nordicway.dk/udvidet-wordpress-eksperthjaelp/