Når du ønsker at oprette et webhotel hos nordicway, så skal du tage stilling til, om du vil flytte dit domæne med over til os eller ej. Du får ved en flytning to muligheder.

1: Bestil uden flytning til nordicway
2: Flyt domænet til nordicway

Hvis du benytter den første mulighed, så betyder det, at du administrerer dit domæne eksternt. Det er fx den mulighed du skal vælge, hvis du i forvejen fornyer gennem DK Hostmaster, og ønsker at fortsætte med dette. Den anden mulighed er at flytte domænet til nordicway. Vælger den denne mulighed, så sørger vi for at administrere dit domæne og står samtidig for automatisk at forny det for dig.

For udenlandske domæner gælder det samme. Her er det dog ikke gennem DK Hostmaster, du skal forny domænet, men derimod gennem en anden udbyder. Her giver det dog typisk mest mening at flytte domænet til nordicway, så webhotel og domæne er samlet hos samme udbyder.

Når du flytter et domæne til os, så gælder det udelukkende administrationen. Indholdet på selve hjemmesiden, samt mails, skal du selv flytte over. Du kan også vælge at hyre os til denne opgave, hvis du har brug for hjælp. Bemærk samtidig, at din DNS ikke skiftes automatisk ved en flytning. Du kan derfor i ro og mag flytte dine ting inden du skifter navneserver.