Ønsker du at forbinde dit domæne hos nordicway med fx Wix eller andre eksterne systemer, så kan du gøre dette ved at ændre din DNS opsætning. Denne guide tager udgangspunkt i, at du stadig ønsker at kunne modtage mails gennem nordicway.

1: Log ind på dit kontrolpanel og vælg derefter cPanel
2: Find punktet "Zone Editor / DNS" og tryk på "Administrer"
3: Slet en evt. CNAME, der peger mod mail.ditdomæne.dk
4: Opret en ny A record med navnet mail.ditdomæne.dk og indtast serverens IP adresse, som du finder i din velkomstmail (udskift ditdomæne.dk med dit rigtige domæne)
5: Skift din
MX record til MX 0 mail.ditdomæne.dk (udskift ditdomæne.dk med dit rigtige domæne)
6: Ret den A record, der indeholder dit domænenavn. Her ændrer du IP adressen fra vores server med IP adressen fra 3. parts systemet. Den nye IP adresse skal du have oplyst af 3. parts udbyderen (fx Wix)

Og med lidt zoom:

Gem dine ændringer og vent op til 24 timer til DNS'en er slået igennem. Dit domæne bør nu pege på fx Wix, mens dine mails fortsat kan modtages.

Bemærk at DNS siden indeholder flere records, som vi dog har skjult på ovenstående billede, så vi kun fremhæver de relevante for din opsætning. Du skal lade de andre forblive uændret.