Ønsker du at forbinde dit domæne hos nordicway med fx Wix eller andre eksterne systemer (For Squarespace, se her), så kan du gøre dette ved at ændre din DNS opsætning. Denne guide tager udgangspunkt i, at du stadig ønsker at kunne modtage mails gennem nordicway.

1. Log ind på dit kontrolpanel og vælg derefter cPanel
  2. Find punktet "DNS" og tryk på "Administrer" ud for det domæne du vil arbejde med
  3. Slet en evt. CNAME, der peger mod mail.ditdomæne.dk
  4. Opret en ny A record med navnet mail.ditdomæne.dk og indtast serverens IP adresse, som du finder under menupunktet "FTP & cPanel oplysninger" i dit kontrolpanel (husk at udskift ditdomæne.dk med dit rigtige domænenavn)
  5. Skift din MX record til MX 0 mail.ditdomæne.dk (udskift ditdomæne.dk med dit rigtige domæne og bemærk at mail er tilføjet foran)
  6. Ret den A record, der indeholder dit domænenavn. Her ændrer du IP adressen fra vores server med IP adressen fra 3. parts systemet. Den nye IP adresse skal du have oplyst af 3. parts udbyderen (fx Wix)
  7. Ret din CNAME record for "www.ditdomæne.dk." så den peger mod "pointing.wixdns.net"

Samlet set skulle det gerne se ud som herunder, når du er færdig - blot med dit domænenavn og den rette IP til fx Wix:

Gem dine ændringer og vent op til 24 timer til DNS'en er slået igennem. Dit domæne bør nu pege på fx Wix, mens dine mails fortsat kan modtages hos nordicway.

Bemærk at DNS siden indeholder flere records, som vi dog har skjult på ovenstående billede, så vi kun fremhæver de relevante for din opsætning. Du skal lade de andre forblive uændret.