For at få en hjemmeside på et domæne mere hos nordicway, skal opsætte det som et tilføjelsesdomæne.

Her kan du se en videoguide vi har lavet:

Tilføjelsesdomæner er ekstra domænepladser til din webhosting pakke. De giver dig mulighed for at have flere hjemmesider på samme konto.

For at tilføje et tilføjelsesdomæne, skal du først åbne cPanel. Det gør du ved at logge ind på dit kontrolpanel og derefter gå til cPanel.

Når du er logget ind så skal du gøre følgende:

1. Scroll ned til sektionen "Domæner" og klik på "Tilføjelsesdomæner".
  2. Ved "Opret et tilføjelsesdomæne" udfyld første felt med dit domænenavn. Dernæst bliver de andre felter automatisk udfyldt.
  3. Hvis du har flere addon domæner med samme navn fx google.dk og google.com - så skal dit "subdomain" felt være unikt, så der fx står googledk og googlecom.
  4. Når du er færdig med at udfylde, klik da på "Tilføj domæne".

Nu har du tilføjet domænet til din konto.

Du kan nu eksempelvis installere WordPress på domænet. Gør dette ved ar bruge vores 1-klik-installation, hvor du efter du har trykket "installer" vælger dit nye domæne fra listen under "Lokation". Her anbefaler vi, at du vælger at installere WordPress på domænet med HTTPS og uden www, f.eks. https://ditdomæne.dk

Du kan også vælge at anvende www, men det er sjældent, at man benytter dette længere til sine web-adresser.

Vi kan desværre ikke lave dit tilføjede domæne om til dit hoveddomæne, men det er der heller ikke behov for, da dit domæne vil fungere på lige fod med dit hoveddomæne på din konto.