Tilføj flere domæner med samme domænenavn, men forskellige TLD´er / endelser, f.eks. .dk og .com

Vi oplever ofte, at virksomheder og privatpersoner har købt det samme domænenavn, men med forskellige TLD´er, altså endelser såsom .dk og .com.

Det kunne f.eks. være:

• min-virksomhed.dk
  • min-virksomhed.com
  • min-virksomhed.se

osv.

Forsøger du at oprette disse som tilføjelsesdomæner, vil du i cPanel opleve fejlen "Der findes allerede en DNS-post for domænet..."

Når du opretter dine domæner som tilføjelsesdomæne, udfyldes der automatisk et underdomæne. Dette underdomæne vil automatisk blive udfyld med det samme på alle dine ens domæner, og derfor vil du få denne fejl.

Alt du skal gøre er således at at ændre underdomæne, for at få det til at virke.

Lad os f.eks. antage at min-virksomhed.dk allerede er oprettet, og at denne har fået underdomæne "min-virksomhed." Når du derefter opretter min-virksomhed.com, kan du altså ikke bruge "min-virksomhed" igen, og du kan istedet kaldet underdomæne for "min-virsomhedcom", som vist herunder:

På denne måde kan du tilføje flere domæner med samme navn, men med forskellige TLD´er / endelser.