Vi har de seneste par dage fået henvendelser fra en række personer, som ønsker at flytte til os, fordi deres webhotel hos WebDomain, Cliche eller Team Internet flyttes til One.com.

Alle er selvfølgelig velkomne hos os, men da mange har de samme spørgsmål til vores produkt, har vi i denne artikel valgt at besvare nogle af dem vi har fået flest af.

Kan jeg have flere hjemmesider på samme webhotel hos jer?

Ja, det kan du – du kan have lige så mange hjemmesider og emailkonti på dit webhotel, som du ønsker. Den eneste begrænsning du har er pladsen, hvor du har 5 GB at boltre dig på. Har du brug for mere plads, kan du altid opgradere.

Hvordan flytter jeg flere hjemmesider til jer?

Start med at bestille webhotellet med ét af dine domæner. Herefter kan du nemt tilføje flere domæner/hjemmesider som tilføjelsesdomæner. Se evt. denne video.

Kan i hjælpe med at flytte mine sider?

Det kan vi godt, men det er ikke inkluderet i webhotel-pakken. Flytningen af dine sider vil derfor blive faktureret separat, hvor beløbet afhænger af hvor store og komplicerede dine sider eller side er.

Jeg er selv betaler på mine domæner – kan jeg det hos jer også?

Ja, det kan du sagtens. Du skal blot huske at afmelde automatisk betaling hos os, og derefter sætte dig selv på som betaler hos punktum.dk. Dette kan du gøre på samtlige domæner.

Får jeg gratis backup hos jer?

Ja, det gør du. Vi tager backup 30 dage tilbage i tiden, og du kan altid gendanne specifikke filer, databasen eller sitet, hvis nødvendigt.

Har i 1-klik installation til WordPress og er den inkluderet i prisen?

Ja, det har vi, og den er inkluderet!

Jeg håber, at dette har besvaret nogle af de spørgsmål du måtte have, hvis du ønsker at flytte til os fra en af de 3 udbydere, som One.com har overtaget.

nordicway byder kunder fra WebDomain, Cliche og Team Internet velkommen
Om forfatteren
Thomas

Thomas Iversen

Jeg er salgsansvarlig hos nordicway og har siden 2010 arbejde med hjemmesider, hosting og online markedsføring.