Sådan opretter du kalender og kontakter på iPhone, iPad og Mac

Har du iPhone, iPad eller Mac kan du opsætte og synkronisere kalender og kontakter til vores server, således at du kan have flere enheder, der anvender samme kalender og kontakter.

TIP: Hvis du også gerne vil synkronisere den samme kalender med din kalender i Outlook, kan du med fordel også følge denne guide til synkronisering af kalender til Outlook kalender.

Start med at gå ind i indstillinger -> kalender og tilføj en CalDav konto som vist herunder:

Når du skal vælge, hvilken type, vælger du "Anden":

Herefter skal du opsætte din konto, som vist herunder:

Vigtigt:

1. Som server angiver du "mail.dithoveddomæne.dk" efterfuldt af ":2080". Du skal selvfølgelig udskifte dithoveddomæne.dk (nordicway-hosting4.dk i vores eksempel) med dit eget hoveddomæne.
  2. Som brugernavn skal du anvende den e-mail, du forsøger at oprette kalender til.
  3. Koden er den samme kode, som du anvender til den pågældende e-mail.

I det du trykker næste, forbinder din kalender med vores server, og du er nu klar til at oprette begivenheder i din kalender, som kan synkroniseres mellem flere enheder.

Kalenderen kan ikke håndtere invitationer fra andre systemer som Outlook og Gmail. Er kalender funktionen meget vigtig for dig, så anbefaler vi, at du kigger mod Google Workspace eller MS365. Ellers skal den ses som en funktion til at synkronisere mellem enheder, hvor du selv opretter dine aftaler.