Hos nordicway har du selvfølgelig mulighed for at koble din G suite konto til dit domæne hos os.

Det gør du ved at følge nedenstående steps:

1 Tilføj MX-records i din DNS

Google beskriver her, at du skal tilføje en række MX-records til din DNS.

Det gør du ved først at logge på cPanel, hvorefter du går til din "DNS" og trykker på administrer udfor det domæne du vil tilføje MX-records til.

Herinde trykker du "Tilføj Post" og vælger "Tilføj "MX" record".

I henhold de post som Google angiver, opretter du fx den første ved at udfylde den således:

Du skal selvfølgelig skifte ditdomaene.dk ud med dit eget domænenavn.

Sådan fortsætter du, indtil du har oprette alle poster:

Slet eksisterende MX-post

Den opmærksomme læser vil se, at vi faktisk allerede har en MX-post. Du kan se denne ved at klikke på "MX" i toppen af siden, hvorefter alle dine MX-poster vises.

Denne eksisterende post skal vi have fjernet, så vi kun har dem vi selv har oprettet:

Nu skulle du gerne kun have din "Google-poster" tilbage og de sidste vi nu skal gøre er at ændre i vores mail-routing.

Skift mailrouting

Gå tilbage til forsiden af cPanel og vælg puntet "Mail-Routing". Sæt din routing til "Ekstern mailudveksling", som vist herunder:

Og det var faktisk det, nu burde din gsuite virke sammen med dit domæne hos nordicway.

Eftersom vi her arbejder med DNS-indstillinger, kan der godt gå op til 24 timer, før du vil opleve, at det hele fungerer.