Skift af primær domæne på dit webhotel

I nogle tilfælde kan du som kunde ønske at skifte dit primære domæne hos os. Det betyder, at der laves en ændring i strukturen på dit webhotel. Du skal godkende indholdet af denne artikel, inden vi kan ændre dit primære domæne. Har du læst dette inden din supportsag, så henvis venligst til, at du bekræfter betingelserne i "Skift af primær domæne på dit webhotel". Har du endnu ikke godkendt, så sender vi et link til dig, når vi modtager din anmodning.

1: Eksisterer domænet, der nu skal være primær konto på dit webhotel som tilføjelsesdomæne, skal dette slettes (indholdet går tabt, så tag en backup af alt data, hvis det skal genskabes).

2: Din public_html mappe tilknyttes dit nye primære domæne. Indholdet herfra vil nu vises på det nye primære domæne og skal derfor manuelt overskrives af indholdet fra punkt 1.

3: Emails, der er oprettet med det nye primære domæne, vil gå tabt og skal genskabes. Emails på serveren vil blive slettet og forsvinde permanent fra serveren.

4: nordicway ApS tager ikke ansvar for eventuelt tabt data eller nedetid i forbindelse med ændringen af din konto.

Da dette skifte ofte kun har visuel betydning og ikke nogen funktionel betydning, så bedes du overveje, om du ønsker at gennemgå denne ændring.

  • 1 Kunder som kunne bruge dette svar
Hjalp dette svar dig?

Ikke fundet en løsning?

Har du ikke fundet en løsning ved hverken at søge eller navigere rundt i vores kategorier, så kan du oprette en ny sag.

Opret ny sag

Relaterede artikler

Sådan opsætter du DNSSEC på dit .dk domæne hos nordicway

DNSSEC giver ekstra sikkerhed på dit domæne, og det er selvfølgelig muligt at opsætte det hos...

Gør din hjemmeside mere sikker og få en højere score i sikkerpånettet.dk testen

Har du besøgt siden sikkerpånettet.dk, som er en test lavet af dk-hostmaster, og testet din...