Opsigelse

Webhotel

Ønsker du at opsige dit webhotel, så kan du gøre dette fra dit kontrolpanel. Opsigelser kan ikke laves ved at skrive til supporten.

1: Log ind på dit kontrolpanel.

2: Klik på "Produkter.

3: Klik på "Opsig" knappen ud for det produkt, som du ønsker at opsige.

4: Tryk på knappen "Opsigelse".

5: Gennemfør din opsigelse og skriv gerne en bemærkning til årsagen til opsigelsen, så vi kan arbejde på at forbedre vores produkt.

Domæne

Bemærk:

Du opsiger kun dit webhotel. Dit domæne er ikke inkluderet af denne opsigelse.

Domæner skal som sådan ikke opsige, dem skal du blot lade udløbe.

Sørg derfor for at slå auto-fornyelse på dit domæne fra, så vi ikke trækker penge og fornyr dit domæne ved næste fornyelse. Det gør du under således:

1: Log på dit kontrolpanel.

2: Klik på "Domæner".

3: Klik på "Aktiv" knappen ud for dit domænenavn. Står den til andet end aktiv, så behøver du ikke foretage dig mere i vores kontrolpanel. Dit domæne administreres i så fald gennem nogle andre, og du skal derfor opsige domænet hos dem.

4: Tryk på "Auto fornyelse" i menuen.

5: Deaktiver auto-fornyelse.

Du vil nu ikke længere modtage fakturaer på domænet. Det vil dermed automatisk udløbe.