Tilføjelsesdomæne eller nyt webhotel

Har du mere end ét domæne, så har du to muligheder hos nordicway.

1: Tilføjelsesdomæne
Mener du, at dine sider fylder mindre end 10 GB, så kan du samle dem på ét webhotel. Her kan du oprette det som tilføjelsesdomæne på en eksisterende konto. Ejer du domænet i forvejen, kan du vælge at flytte det til os og derefter oprette det som tilføjelsesdomæne i cPanel. Herefter kan du administrere det som et selvstændigt domæne. Du kan tilpasse DNS, du kan installere WordPress, du kan oprette mail-adresser osv.

Skal du registrere et nyt domæne, kan du gøre dette gennem dit kontrolpanel. Fra forsiden af dit kontrolpanel kan du under "Tilkøbsmuligheder" vælge "Domæne".

Ved denne mulighed deler dine hjemmesider pladsen og resourcerne på dit webhotel. Du kan dog altid opgradere, hvis du får brug for mere plads.

2: Tilkøb webhotel
Ønsker du i stedet at dine domæner får mere plads, så kan du tilkøbe et nyt webhotel til det givne domæne. På den måde vil hver af dine hjemmesider have 10 GB til rådighed. Ligesom på tilføjelsesdomæner vil du have alle funktioner tilgængelig med denne mulighed.

Du vil med denne mulighed også stadig kunne tilføje flere domæner til ét af dine webhoteller. Så du fx har to domæner på den ene konto, og ét domæne på den anden konto. Du bestemmer med andre ord helt selv, hvordan du vil have din opsætning.

Du kan tilkøbe et webhotel fra forsiden af dit kontrolpanel. Under "Tilkøbsmuligheder" klikker du blot på "Webhotel".