Tilføjelsesdomæne eller nyt webhotel

Har du mere end ét domæne, så har du to muligheder hos nordicway.

1: Tilføjelsesdomæne
Mener du, at dine sider fylder mindre end 5 GB, så kan du samle dem på ét webhotel. Her kan du oprette det som tilføjelsesdomæne på en eksisterende konto. Ejer du domæner i forvejen, så kan du vælge at flytte det til os og derefter oprette det som tilføjelsesdomæne i cPanel. Herefter kan du administrere det som et selvstændigt domæne. Du kan tilpasse DNS, du kan installere Wordpress, du kan oprette mail-adresser osv.

Skal du registrere et nyt domæne, så kan du gøre dette gennem dit kontrolpanel. Her kan du bruge menupunktet "Registrer et nyt domæne" på dit kontrolpanel.

Ved denne mulighed deler dine hjemmesider pladsen på dit webhotel. Du kan dog altid opgradere, hvis du får brug for mere plads.

2: Tilkøb webhotel
Ønsker du i stedet at dit domæne får mere plads, så kan du tilkøbe et nyt webhotel til det givne domæne. På den måde vil hver af dine hjemmesider have 5 GB til rådighed. Ligesom på tilføjelsesdomæner vil du have alle funktioner tilgængelig med denne mulighed.

Du vil med denne mulighed også stadig kunne tilføje flere domæner til ét af dine webhoteller. Så du fx har to domæner på den ene konto, og ét domæne på den anden konto. Du bestemmer med andre ord helt selv, hvordan du vil have din opsætning.

"Tilkøb webhotel" er tilgængelig fra menuen på dit kontrolpanel.