Stavefejl i mit domænenavn

Er du ved et uheld kommet til at registrere et .dk domæne med en stavefejl, så kan det muligvis løses. Det afgørende er, at du endnu ikke har bekræftet domænet hos punktum.dk. I så fald kan du blot undlade at gennemføre bekræftelsen og lade domænet udløbe. Vi bliver herefter refunderet for købet, og kan dermed ligeledes refundere dit køb. I mellemtiden kan du sagtens købe det korrekte domæne og oprette det som tilføjelsesdomæne, eller skrive til os og bede os om at skifte dit primære domæne med det nye, korrekte domæne.

Skulle du opleve dette, behøver du ikke skrive til os før der er gået 7 dage, da vi bliver nødt til at vente på udløbsdatoen. Herefter skriver du blot til os, at der har været en fejl, at du har ventet 7 dage, og at du ønsker en refundering.