Sådan flytter du til nordicway

Med nogle få simple trin kan du flytte din side til nordicway.

Fremgangsmåden afhænger dog af, om du flytter et .dk domæne eller et udenlandsk domæne til os.

Flytning til nordicway med .dk domæne

Her skal du som det første bestille et webhotel med flytning af dit .dk domæne.

Har du flere domæner, som du ønsker på samme konto, kan disse flyttes/oprettes efterfølgende, og du starter således altid med at flytte ét domæne.

Har du allerede et webhotel, skal du blot logge ind på dette og bestille en flytning af dit .dk domæne.

Idet du bestiller flytningen og gennemfører betalinger sker følgende:

1. Dit webhotel oprettes (hvis du ikke allerede har et) og gøres klar til det domæne du har flyttet til os
  2. Betaleren på dit domæne ændres til os hos hos punktum.dk (har du forhandlerhåndtering aktiveret på punktum.dk, kan dette med fordel fjernes inden).

Navneserverne/DNS ændres ikke automatisk ved en flytning, og du kan derfor i ro og mag flytte din hjemmeside, inden du peger domænet (trafik og e-mails) mod os. Se f.eks. denne video, der viser, hvordan du nemt flytter en WordPress side. Du kan også oprette et webhotel uden at flytte domænet til os. Dermed kan du betale domænet et andet sted som fx hos punktum.dk.

Når du har flyttet en eventuel hjemmeside, og er klar til at bruge dit webhotel hos os til mails, hjemmeside osv., skifter du navneserver. Se her hvordan.

Efter du har skiftet navneserver, kan der gå op til 24 timer, før dit domæne peger mod os i stedet for din tidligere udbydere.

Du er nu endeligt flyttet til os.

Flytning til nordicway med udenlandske domæner

Her skal du som det første bestille et webhotel med flytning af dit domæne.

Har du flere domæner, som du ønsker på samme konto, kan disse flyttes/oprettes efterfølgende, og du starter således altid med at flytte ét domæne.

Har du allerede et webhotel, skal du blot logge ind på dette og bestille en flytning af dit domæne.

Idet du bestiller flytningen og gennemfører betalinger sker følgende:

1. Dit webhotel oprettes (hvis du ikke allerede har et) og gøres klar til det domæne du har flyttet til os
  2. Betaleren på dit domæne skifter til os, så du kan forny det igennem os fremadrettet.

Navneserverne/DNS ændres ikke automatisk ved en flytning, og du kan derfor i ro og mag flytte din hjemmeside, inden du peger domænet (trafik og e-mails) mod os. Se f.eks. denne video, der viser, hvordan du nemt flytter en WordPress side.

Når du har flyttet en eventuel hjemmeside og er klar til at bruge dit webhotel hos os til mails og hjemmeside, skifter du navneserver. Se her hvordan.

Efter du har skiftet navneserver kan der gå op til 24 timer, før dit domæne peger mod os i stedet for din tidligere udbydere.

Du er nu endeligt flyttet til os.