DNSSEC giver ekstra sikkerhed på dit domæne, og det er selvfølgelig muligt at opsætte det hos nordicway.

Her følger en guide til, hvordan du gør.

VIGTIGT: Vi gør opmærksom på, at det er på eget ansvar at aktivere DNSSEC. Hvis det af den ene eller anden årsag ikke er opsat korrekt på domænet eller din besøgendes DNS-resolver, vil domænet stoppe med at virke uden videre fejlbesked. Og når først det er aktiveret, kan det ikke deaktiveres med det samme på grund af lang DNS-cache på nogle DNS-resolvere.

Start med at logge ind på dit cPanel. Herefter skal du gå ind i DNS "Zone editor" under fanen "Domæner" og vælge "DNSSEC" ud fra det domæne du ønsker at opsætte DNSSEC på:

Tryk herefter på "Create key" og derefter "Opret" i den dialogboks der fremkommer. Du kan også vælge at tilpasse din key, men det er ikke nødvendigt i vores tilfælde.

Din key er nu oprettet.

Nu skal du logget ind på din konto hos dk-hostmaster.

Når du er logger ind, klikker du udfor dit domæne på "Vis flere detaljer".

Scroll ned til DNSSEC-service og vælge "Hent Nøgler".

Nu hentes nøglerne på domænet fra serveren. Når de er klar vælger du "Vælg alle" og trykker "Videre". I det næste trin bekræfter du indtil du får din kvittering fra dk-hostmaster.

Når du nu går tilbage til DNS-Service oversigten, skal det hele gerne være i grønt, hvilket betyder, at alt er som det skal være. Hvis noget er i rødt, bør du kontakte supporten, og ikke gå videre til næste trin.

Hvis alt er i grønt, kan du trykke "Aktiver DNSSEC-Service" og herefter bekræfte.

DNSSEC er nu aktiveret.

**Der kan gå op til 24 timer før DNSSEC slår igennem på domænet**