Hos nordicway er der selvfølgelig inkluderet DNS-service til alle dine domæner.

Til hoveddomænet åbnes der automatisk op for administerering af DNS-redcords, men ved tilføjelse af nye domæner skal du huske at oprette dit domæne som "tilføjelsesdomæne", før du får mulighed for at styre DNS for domænet.

Herefter finder du dine DNS-records under:

cPanel -> DNS

Hvis du vil tilføje en TXT-record til fx Google Seach Console validering, skal du klikke på "administrer" og derefter "+ Tilføj post". P åsamme vis kan du oprette A records, CNAME records, MX records osv.

Vigtigt: Rettelser og tilføjelser til din DNS sker på eget ansvar.