Klassiske fejlkoder hos dk-hostmaster

Når du arbejder med din domæne hos dk-hostmaster, f.eks. ved en flytning til os, vil du i nogle tilfælde støde på fejlkoder/fejlbeskeder, som måske kan gøre det svært for dig at komme videre.

I denne artikel har vi samlet en række typiske fejlkode og beskrevet hvad det betyder og hvordan de løses:

Fejl ved skift af navneserver

Fejl: Det indtastede navn er på et ugyldigt .dk domænenavne

Du har sandsynligvis indsat et mellemrum før eller efter navneserven eller blot skrevet navneserveren forkert.

Fejl: Ingen NS info på vært

Domænet som du vil pege mod vores server er sandsynligvis ikke oprettet som tilføjelsesdomæne. Se denne guide, ser viser, hvordan du opretter dit domæne som tilføjelsesdomæne.

Fejl: NS records mangler på navneserver

Domænet som du vil pege mod vores server er sandsynligvis ikke oprettet som tilføjelsesdomæne. Se denne guide, ser viser, hvordan du opretter dit domæne som tilføjelsesdomæne.

Denne guide vil blive udvidet løbende i takt med at vores kunder indberetter flere fejl/problemer.