Har du f.eks. flyttet et udenlandsk domæne til nordicway, så skiftes navneserverne ikke automatisk. Du skal selv skifte dem, når du mener din hjemmeside er klar på vores server.

I videoen herunder viser vi, hvordan du skifer navneservere på udenlandske domæner igennem vores kontrolpanel.

Husk, at navneservere på .dk domæner skal skiftes hos dk-hostmaster - det kan ikke gøres igennem vores system.