Generelt

Sørg for SSL er aktiveret for dit domæne, da portene kræver en sikker forbindelse
Indgående port: 993
Udgående port: 465
Indgående og udgående server: mail.ditdomæne.dk (udskift ditdomæne med dit domænenavn)

Office 2010 og 2016

Du kan enten opsætte kontoen med IMAP eller POP3. Vi anbefaler IMAP, da du dermed opbevarer mails på serveren. Vi opfordrer dog til, at du husker at tømme din indbakke ind imellem, så dit forbrug ikke overstiger det tilladte.

• Klik på "Filer" i øverste hjørne til venstre
  • Klik på "Kontoinstillinger" og vælg derefter "Kontoinstillinger" på listen.
  • Vælg "Ny".
  • Vælg "Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt" og derefter "Næste".
  • Vælg "Internet-e-mail" og tryk derefter på "Næste".
  • Udfyld felterne og vælg enten POP eller IMAP (vi anbefaler IMAP).
  • Vælg port 993 til indgående post, og "SSL\TLS" som kryptering.
  • Udfyld feltet "Server til indgående post (POP3 eller IMAP4)" med mail.ditdomæne.dk (fx. mail.nordicway.dk hvis dit domæne er nordicway.dk).
  • Udfyld feltet "Server til udgående post (SMTP)" med det samme som ovenstående punkt (mail.ditdomæne.dk).
  • Udfyld "Brugernavn" med din e-mail-adresse.
  • Udfyld "Adgangskode" med adgangskoden til den valgte mail.
  • Klik på "Flere indstillinger" og vælg "Server til udgående post". Sæt flueben i "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse".
  • Vælg "Avanceret" og skift porten for "Server til udgående post (SMTP)" til 465.
  • Porten for indgående post sættes til 993
  • Klik på "OK", derefter "Næste" og afslut opsætningen ved at klikke på "Udfør".

Outlook.com

• Tryk på ikonet for indstillinger øverst til højre.
  • Tryk på linket "Se alle Outlook-instillinger" nederst .
  • Vælg fanen "Mail" og klik derefter på "Synkroniser mail".
  • Klik på "Andre mailkonti".
  • Udfyld din mailadresse og den tilhørende kode, som du oprettede i vores kontrolpanel.
  • Sæt flueben i "Konfigurer indstillinger for brugerkonti" og tryk på "OK" knappen
  • Indtast din mailadresse igen i feltet "Brugernavn".
  • Udfyld "Indgående server" med mail.ditdomæne.dk (fx. mail.nordicway.dk hvis dit domæne er nordicway.dk).
  • Vælg port 993 som indgående serverport. (tjek at dit domæne har et aktivt SSL-certifikat, da porten ellers ikke kan bruges)
  • Sæt kryptering til SSL eller TLS.
  • Udfyld "Udgående server" med mail.ditdomæne.dk (fx. mail.nordicway.dk hvis dit domæne er nordicway.dk).
  • Vælg port 465 som udgående serverport.
  • Tryk på "OK" for at gennemføre opsætningen.