503 fejl opstår, når der ikke er rressourcer nok til at køre et script og serveren derfor laver timeout. Hvis du oplever at 503 fejlene kun kommer, når du kører et bestemt script eller importere store mængder data, bør du læse denne guide istedet,  da denne guide omhandler 503 fejl der opstår når din hjemmeside loades.

Som udgangspunkt får du med et webhotel hos nordicway masser af resourcer, så det er sjældent, at det er serveren der er problemer med.

Vi anbefaler derfor alt du prøver følgende før du kontakter supporten:

1. Deaktiver alle dine plugins
  2. Upload en test-fil via Filemanager/FTP
  3. Kontakt support

Deaktiver alle dine plugins

Hvis du bruger et system, hvor du kan installerer plugins/tilføjelser, er det muligvis et af disse som gør, at du oplever en 503 fejl.

Alle plugins er kode forskelligt, nogle bedre end andre, og derfor risikerer du af og til at installere et plugin, som ikke er kode specielt godt, og som derfor resultere i, at din side går ned.

Derfor kan du som det første prøve at deaktivere alle dine plugins, hvorefter du tilgår siden og ser, om den nu virker.

Hvis din side virker, efter du har deaktiveret samtlige plugins, kan du prøve at genaktivere dem en for en, for at finde den, som giver problemerne.

Deaktivering uden adgang til  admin-kontrolpanel

Hvis du hverken kan tilgå din side eller kontrolpanlet på din side (backend), skal du deaktivere dine plugins via databasen eller FTP/filemanager.

For WordPress kan du følge disse guides:

Deaktivering af plugins via FTP/filemanager

Deaktivering af plugins via databasen

Har du netop installeret et nyt tema, og herefter oplever 503 fejl, kan du prøve at skifte/deaktivere temaet igen, da det sandsynligvis er dette der forudsager fejlen.

Upload en testfil via Filemanager

Hjælper det ikke at deaktivere plugins og tema, kan du teste om det er serveren der er nede ved at uploade en simpel HTML test-fil og uploade den til via FTP/Filemanager.

Hvis du kan se testfilen når du går til ditdomæne.dk/test.html, så er det ikke serveren der er nede, men din hjemmeside der er et problem med.

Du kan lave en testfil ved at:

1.  Åbne notesblok
  2. Skriv "Dette er en test"
  3. Gemme som "test.html" (husk endelsen .html)

Og derefter uploade den til din mappe "public_html"

Kontakt supporten

Hvis intet virker, og du får en 503 fejl ligegyldigt hvad du gør, så prøv at skriv til vores support-afdeling, så tager vi et grundigt kig på dit webhotel og din side.