Jeg kan ikke tilgå mine egne sider, men andre kan

Oplever du, at du hverken kan logge på cPanel hos os eller se dine egne sider, mens andre kan, så er det sandsynligvis fordi din ip, som du tilgår vores server med over internettet, er blevet blokeret af vores firewall.

Vores system holder nøje øje med de processer som foregår på hele den server du er på, og derfor kan du godt risikere at blive blacklistet, selvom du ikke har gjort noget forkert.

Opret derfor en supportsag og oplyse din ip. Herefter tjekker vi, om du er blevet blokeret af vores firewall, og hvis det er tilfældet, så får vi din ip whitelistet, så du igen kan fortsætte arbejdet med din hjemmeside.