Før et domæne kan flyttes til nordicway, skal det være oprette hos os enten som

1. Et primært domæne på et webhotel (sker automatisk med på det domæne du vælger ved oprettelsen)
  2. Et tilføjelses-domæne til et eksisterende webhotel (Se denne video)
  3. Et alias domæne til et eksisterende webhotel

Hvad er forskelen på et tilføjelsesdomæne, hoveddomæne og et alias domæne?

• Hoveddomænet er det domænet, som vil blive forbundet med din konto hos os. Hoveddomænet er altid det første domæne, du køber eller flytter til os.  Selvom det hedder hoveddomænet er der ikke noget specielt ved det, og de domæner du måtte tilføje yderligere til dit webhotel vil fungerer på præcis samme måde som dit hoveddomæne. Dit hoveddomæne oprettes automatisk.
  • Tilføjelses domæner lader dig tilføje et eller flere ekstra domæne til dit eksisterende webhotel. Tilføjelsesdomæner fungerer præcis lige som hoveddomænet på dit webhotel. Med et tilføjelsesdomæne kan du altså have ekstra hjemmeside med unikt indhold samt få adgang til domænets egen FTP mappe, DNS indstillinger, database osv.
  • Alias domæner er domæner som uden indhold, som typisk peger på et andet domænet, f.eks. hoveddomænet.

Sådan flytter du dit .dk domæne til vores navneservere

For at vi kan pege dit domæne mod vores navneservere, skal du gå til vores navneserver-værktøj til .dk domæne. Find det via linket herunder:

Skift navneserver

Hvis du oplever problemer, når du indsender din anmodning, kan det skyldes et par forskellige ting. Vi har skrevet en lille guide til fejlfinding her.

--> VIGTIGT <--

Det er vigtigt, at du først flytter domænet, når din hjemmeside er klar på vores server. Ellers risikerer du at have en periode, hvor din DNS peger mod vores server, og hvor din hjemmeside ikke er blevet flyttet endnu.  Så sørg altid for at flytte din hjemmeside til vore server først, og skift derefter navneserver.

Sådan flytter du et andet domæne (ikke .dk) til vores navneservere

Se denne guide: Skift navneserver på et andet domæne end .dk