Vi har fået flere henvendelser om understøttelse af PHP 7.4 og varigheden af denne understøttelse. Hos nordicway kan du stadig få et webhotel med PHP 7.4 og vi har pt. ingen planer om at udfase denne PHP version. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke give en dato for, hvornår den udfases, men vi vil annoncere det i god tid, når vi kommer frem til beslutningen om at udfase PHP 7.4.

Vi ved at mange stadig kører med WordPress hjemmesider på PHP 7.4 og er afhængig af denne version, da deres plugins og temaer endnu ikke er kompatible med PHP 8.0. Vi anbefaler dog, at man opdaterer sine plugins og temaer så snart det er muligt, så de kan blive PHP 8.0 kompatible.

Når du har opdateret din side, kan du i cPanel skifte til PHP 8.0 i MultiPHP manager. Det kan du gøre uden risiko, da du blot kan skifte tilbage til PHP 7.4, hvis siden skulle fejle.

Vi forventer som minimum at PHP 7.4 vil være tilgængelig på vores servere resten af 2023.

Webhotel med PHP 7.4
Om forfatteren
Michael

Michael Storm

Jeg er partner i nordicway ApS og har desuden over 10 års erfaring i online branchen som både designer og udvikler. Jeg er uddannet som multimediedesigner og har siden drevet flere selvstændige virksomheder. Med nordicway ApS ønsker jeg at tilbyde et kvalitetsprodukt til hjemmesideejere, og jeg vil bruge bloggen til at formidle brugbar viden til interesserede og potentielle kunder.