Hos nordicway får du et webhotel med gratis backup. Det betyder, at du altid kan genskabe din hjemmeside eller database, hvis noget skulle gå galt. En af de store bekymringer hos hjemmeside-ejere er risikoen for at blive ramt af et hackerangreb. Skulle uheldet være ude, så er det rart, at man kan tilgå en backup af sin hjemmeside. Du kan også komme ud for, at det går galt med en opdatering i dit CMS system. I stedet for at udrede problemet kan det nogle gange være rart, at man med få klik kan få genskabt sin hjemmeside og forberede en løsning, uden at ens hjemmeside er utilgængelig.

Der er stor forskel på udbydere, og hos nogle stiger ens abonnement, hvis man ønsker at tilgå en backup af hjemmesiden. Hos nordicway mener vi dog, at det er så vital en funktion, at vi tilbyder vores webhotel med gratis backup. Du kan derfor sove trygt om natten vel vidende, at sikkerheden omkring din hjemmeside er i orden. Dermed ikke sagt, at man ikke skal være opmærksom, da det altid er en god idé at holde øje med sin hjemmeside løbende og gerne minimum én gang om ugen. En hjemmeside backup er nemlig kun tilgængelig i en given periode, hvorefter den slettes.

Vi bruger Jetbackup som backup løsning og det giver en række muligheder. Du kan vælge at lave en fuld hjemmeside backup, lave en fil backup, lave en database backup samt en email backup. Dertil kan du vælge, hvilke filer eller hvilken database, du ønsker at lave en backup af. Har du derfor flere sider kørende på dit webhotel, så kan du nøjes med at køre en backup på én af disse.

Så vores anbefaling er, at du husker at bestille et webhotel med gratis backup. Hvis ikke det bliver os, så sørg for at sikre, at din kommende udbyder tilbyder dette som en del af deres standardprodukt.

Bestil dit webhotel med gratis backup ved at klikke her.

Webhotel med gratis backup