Er du på udkig efter et webhotel med cpanel, som både er til at betale og som har fået masser af gode anmeldelser? Så er du kommet til rette sted. Vores webhotel kommer som standard med cpanel. Du skal derfor ikke betale ekstra for licenser eller lignende, da vi har inkluderet dette i prisen. Vi har heller ingen skjulte omkostninger, og du får dermed alt, hvad du skal bruge. Gennem vores kontrolpanel vil du kunne tilgå dit cpanel og derfra kan du redigere en række indstillinger på dit cpanel webhotel.

Vi vil ikke runde alle cpanel funktioner, men det er helt klart en fordel at have et cpanel webhotel, da du vil være begrænset i dine muligheder hos mange andre udbydere. Med cpanel kan du blandt andet oprette tilføjelsesdomæner, og dermed have flere websites på ét webhotel. Du kan bruge 1-klik installationen og hurtigt komme i gang med fx WordPress eller Prestashop. Du kan opsætte din DNS og/eller viderestille et domæne. Du kan hente en backup. Du kan ændre i din php.ini indstillinger samt meget mere.

Vi har derfor besluttet, at et webhotel med cpanel vil tilgodese de fleste kunder, og give dem de nødvendige værktøjer, til at kunne opsætte deres hjemmeside bedst muligt.

Vi har en del supportvideoer, der tager fat i cpanels muligheder. Det er gennem cpanel du administrerer stort set alle dele af dit webhotel. Du bruger også cpanel til at oprette og administrere dine mail-adresser. Det er gennem cpanel, du kan tilgå din webmail, det er gennem cpanel, at du opretter databaser, FTP konti og FTP brugere. Det er også cpanel, som giver dig muligheden for at tilknytte email-adresser til alle dine domæner – en mulighed som du ikke har hos flere andre udbydere. Du får altså med andre ord en stor fleksibilitet, når du bestiller et webhotel med cpanel. Hos udbydere uden cpanel kan du som regel kun tilgå nogle af disse funktioner. Du vil derfor kunne føle dig begrænset i brugen af dit webhotel.

Sørg derfor for at undersøge dine muligheder inden du bestiller dit webhotel.

Vil du have et webhotel med cpanel, så kan du bestille det hos os ved at klikke her.

Webhotel med cpanel