Miljøvenligt webhotel

Hos nordicway kan du få et miljøvenligt webhotel. Ja, faktisk er der ingen vej udenom. Der er ingen tvivl om, at det kræver en del strøm at drive en serverpark, men gennem flere tiltag hos nordicway og hos vores server-udbyder sikrer vi, at vi kan tilbyde miljøvenlig hosting. Vi føler, at vi har et ansvar, når det kommer til klima, og derfor vil vi gøre vores for at drive en klimavenlig virksomhed. Det er fine ord, men hvad gør vi så helt konkret?

Først og fremmest sikrer vi, at kunderne får den hostingpakke, der er nødvendig, for at drive en hjemmeside. Vi sætter ikke unødig plads af i vores webhotel, da det medfører, at der skal opsættes flere servere til færre kunder. Ved kun at tilbyde den nødvendige plads kan vi placere flere kunder på serveren og dermed undgå at udnytte ressourcer, der ikke er behov for. Derfor kan alle kunder kun bestille vores standard webhotel for senere at have muligheden for at opgradere, når det bliver nødvendigt. På den måde sikrer vi, at ressourcerne følger kundens behov.

Ligeledes har vi sikret, at vores samarbejdspartner har fokus på miljøvenlig hosting. De bruger nemlig vedvarende kilder til at drive deres serverparker, og dermed vores servere. Helt konkret bruges der primært vandkraft, som er 100% kuldioxidfri. Virksomheden har tidligere modtaget prisen “GreenIT Best Practice Award” for deres energivenlige serverpark. Senere fik de endnu en pris af “European Business Awards” for deres fokus på miljø, lokalt ansvar og produktkvalitet. Hvis vi ser bort fra klimaet, så er denne pris også en blåstempling af servernes kvalitet.

Samtidig bruges der hardware, der som udgangspunkt har et lavt strømforbrug. De foretager interne målinger for at sikre, at de rette komponenter vælges, og der dermed opnås højest mulig energieffektivitet.

Skal du derfor finde et miljøvenligt webhotel, kan du med god samvittighed vælge nordicway.

Bestil dit miljøvenlige webhotel ved at klikke her.