MASSER AF FORDELE I VORES
Kundeklub

  • Rabat på visitkort
  • Rabat på e-bøger
  • Rabat på webshop hjælp
  • Rabat på overnatninger
  • Rabat på WordPress hjælp
  • Rabat på online kurser
  • Rabat på regnskabsprogram
  • Rabat på integrationer

Lige nu kan du spare over 2.000 kroner gennem vores kundeklub!

Som kunde hos nordicway får du fordele af en række ydelser og tjenester, der relaterer sig til arbejdet med en hjemmeside, eller det at drive en selvstændig online forretning. Vi arbejder løbende på at udvikle kundeklubben, men vægter i høj grad, at det skal være relevante tilbud, og dermed kvalitet frem for kvantitet. Har du et godt forslag til en partner i kundeklubben, så er du velkommen til at skrive dit forslag på kontakt@nordicway.dk.

Rabatkoderne er udelukkende til nordicway kunder, og må derfor ikke deles på andre hjemmesider, Facebook grupper eller lignende.

50% på Dinero Pro (1. år)
Værdi: 1.182 kr. ekskl. moms

Dinero er et fantastisk regnskabsprogram og et must for alle selvstændige. Her får du hele 50% rabat det første år på Dinero Pro.

10% på flexprisen
Værdi: 133 kr. inkl. moms (eks. 2 nætter, Viby/Aarhus i april)

Book et dejligt ophold på et Zleep hotel og få 10% på flexprisen for alle værelser undtagen Zleep Living. Reservationer kan annulleres frem til klokken 14.00 på ankomstdagen.

20% på visitkort
Værdi: 209 kr. ekskl. moms (fx 5 x 250 visitkort)

LaserTryk.dk er Skandinaviens største trykkeri, der især er populær for tryk af standard tryksager som visitkort, flyers, foldere og hæfter. Men LaserTryk.dk er faktisk også en af landets største leverandører af klistermærker, bøger, skilte og storformatsprodukter til fx messer eller popup-shops.

20% på integraion (første 6 måneder)
Værdi: 106,80 kr. ekskl. moms (fx Woocommerce og Dinero)

IEX sørger for at opsætte og vedligeholde din integration mellem en lang række shop-platforme og regnskabsprogrammer. Du kan fx forbinde din Woocommerce shop med dit Dinero regnskabsprogram.

10% på klippekort (første køb)
Værdi: Op til 490 kr. ekskl. moms

INSTANCE er et webbureau, der primært beskæftiger sig med udvikling og support af WordPress hjemmesider og webshops. Her kan du få 10% rabat på et 5 eller 10 timers support-klippekort (gælder første køb).

20% på Premium kurser
Værdi: 138,80 kr. inkl. moms på fx Google Ads kurset

NemProgrammering.dk tilbyder en række gratis og Premium online kurser i fx WordPress, Excel og SEO. Her kan du få 20% rabat på alle Premium kurser.

15% på Bullguard produkter
Værdi: 62,85 kr. inkl. moms (fx Bullguard Premium 3 år)

e-Gear forhandler licenser til de mest populære software programmer. Denne rabat gælder for alle Bullguard produkter. Bemærk vi også har en rabatkode til andre licenser.

20% på WP Manualen
Værdi: 39,80 inkl. moms

WP Manualen er til dig, der gerne vil starte op med at arbejde i WordPress. Her får en en guide i form af en e-bog, der præsenterer dig for det helt basale i WordPress. Her sparer du 20% på dit køb.

10% på e-Gear
Værdi: 114,90 kr. inkl. moms (fx Office 365 business)

e-Gear forhandler licenser til de mest populære software programmer. Det gælder fx. Office, Windows, Norton og Adobe. Bemærk at Bullguard produkter har en seperat kode med 15% rabat.