Sådan får du SSL (https) på dine hjemmesider hos nordicway

Du får helt automatisk SSL på dine sider hos nordicway. Herunder har vi lavet en video, som forklarer hvordan SSL virker hos os.

BEMÆRK: Hvis du lige har skiftet navneserver, kan det gå op til 48 timer, før dit certifikat automatisk bliver dannet.

Vores SSL certifikationer bliver dannet automatisk efter din DNS er slået igennem og din side kan ses på dit domæne. Der kan dog gå op til 48 timer før certifikatet er blevet oprettet, og du kan køre https på dine sider.

Hvis certifikatet ikke bliver dannet automatisk, kan du selv gå ind og igangsætte processen ved først gå til cPanel via dit kontrolpanel og herefter vælge "SSL/TLS Status". Under SSL/TLS Status, skal du trykke på "Kør AutoSSL", hvorefter dine certifikater vil forsøge at blive dannet.

Hvis alle "kommer i grønt" er dit certifikat på plads, og du kan nu bede din side om at køre https.

Tving din side til at bruge HTTPS fremfor HTTP

Hvis du fx bruger WordPress, kan vi anbefale dette plugin til at få din side til at køre https: https://da.wordpress.org/plugins/really-simple-ssl/

Hvis du ikke bruger WordPress, kan du bruge dette script i din .htaccess fil til at tvinge din side til at bruge https

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !=on
RewriteRule ^.*$ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R,L]

Bemærk at vi ikke yder support til redigering af htaccess-filen og tag altid en kopi af din htaccess-fil inden du ændrer i den.