Sådan får du SSL (https) på dine hjemmesider hos nordicway

Du får helt automatisk SSL på dine sider hos nordicway. Herunder har vi lavet en video, som forklarer hvordan SSL virker hos os.

Vores SSL certifikationer burde laves automatisk efter din DNS er slået igennem og din side kan ses på dit domæne. Der kan dog gå op til 24 timer før certifikatet er blevet oprettet, og du kan køre https på dine sider.

Hvis certifikatet ikke bliver lavet automatisk, kan du selv gå ind og igangsætte processen ved først gå til cPanel via dit kontrolpanel og herefter vælge "SSL/TLS Status". Under SSL/TLS Status, skal du trykke på "Run AutoSSL", hvorefter dine certifikater vil førsøge at blive dannet.

Hvis alle "kommer i grønt" er dit certifikat på plads, og du kan nu bede din side om at køre https.

Hvis du f.eks. bruger WordPress, kan vi anbefale dette plugin til at få din side til at køre https: https://da.wordpress.org/plugins/really-simple-ssl/