Google Workspace email

Ønsker du at bruge Gmail gennem Google Workspace, så skal du følge disse trin.

1: Log ind på dit kontrolpanel, derefter cPanel og find området "Zone editor / DNS"

2: Vælg domænet, som du ønsker at administrere og slet eksisterende MX records

3: Opret følgende MX records med domænenavnet som navn (slut med et punktum) og en TTL på 3600:

MX destination Prioritet
ASPMX.L.GOOGLE.COM 1
ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM 5
ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM 5
ALT3.ASPMX.L.GOOGLE.COM 10
ALT4.ASPMX.L.GOOGLE.COM 10

For nordicway ville det således ud, hvor du blot skal udskifte domænenavnet:

nordicway.dk. | 3600 | IN | MX | Prioritet: 1 | Destination: ASPMX.L.GOOGLE.COM
nordicway.dk. | 3600 | IN | MX | Prioritet: 5 | Destination: ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM
nordicway.dk. | 3600 | IN | MX | Prioritet: 5 | Destination: ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM
nordicway.dk. | 3600 | IN | MX | Prioritet: 10 | Destination: ALT3.ASPMX.L.GOOGLE.COM
nordicway.dk. | 3600 | IN | MX | Prioritet: 10 | Destination: ALT4.ASPMX.L.GOOGLE.COM

4: Gå til Google Workspace og bekræft/verificer din konto

5: Sørg for at din bruger med den ønskede mail-adresse er oprettet

6: I cPanel skal du under "Mail roating" sørge for, at den står til ekstern for det givne domæne

Du skulle nu modtage dine emails i Gmail inden for ca. 1 time.