Sådan opsætter du en email-konto på iPhone og iPad

Ønsker du at opsætte din email på din iPhone eller iPad, så følges disse trin.

1: Log på din webmail. Det gør du på webmail.ditdomæne.dk (kan først gøres, når navneserveren peger mod nordicway).
2: Scroll ned til området "Set up email on your device" og klik på linket "Automatically configure my device".
        2.1: Hvis du er i indbakken efter login, så tryk på menu ikonet øverst til venstre (hvis du har valgt Roundcube) og vælg menupunktet "Webmail home". Udfør herefter punkt 2.
3: Har du SSL på dit domæne, så brug indstillingerne fra "Secure SSL/TLS Settings". Indtast oplysningerne i din mail-app på din telefon.

4: Der er nu forbindelse til din email