Sådan tilpasser du dit spamfilter hos nordicway

Hos nordicway har du rig mulighed for at tilpasse og evt. deaktivere det spamfilter, som er inkluderet i din webhotel pakke.

I videoen herunder har vi lavet en guide til alle funktionerne i vores spamfilter, så du selv kan tilpasse det til dine behov.

Husk på (og det beskrives ikke i videoen), at der er forskel på "auto-slet" scoren og "spambox" scoren. Auto-slet er ikke så "hård", som spambox, da den sletter spam i stedet for at markere dem som spam.

Det betyder, at hvis du fx vælger at slette spam fremfor at markere dem og sende dem i spam-mappen, så vil du muligvis opleve, at du modtager mere spam, da auto-slet ikke opsnapper nær så mange mails som spambox funktionen (selvom både auto-slet og spambox scores fx er sat til 5). Her kan du evt. prøve at sætte auto-slet scoren lavere, så den bliver hårdere og dermed angiver flere mails som spam.