Hos nordicway har du rig mulighed for at tilpasse og evt. deaktivere det spamfilter, som er inkluderet i din webhotel pakke.

I videoen herunder har vi lavet en guide til alle funktionerne i vores spamfilter, så du selv kan tilpasse det til dine behov.

Husk på (og det beskrives ikke i videoen), at der er forskel på "auto-delete" scoren og "spam-box" scoren. Auto-delete er ikke så "hård", som spam-box, da den sletter spam istedet for at markere dem som spam.

Det betyder, at hvis du f.eks. vælger at slette spam fremfor at markere dem og sende dem i spam-mappen, så vil du muligvis opleve, at du modtager mere spam, da auto-delete ikke opsnapper nær så mange mails som spam-box funktionen (selvom både auto-delete og spam-box scores f.eks. er sat til 5). Her kan du evt. prøve at sætte auto-delete scoren lavere, så den bliver hårdere og dermed angiver flere mails som spam.