Søger du en databehandleraftale, så er du kommet til rette sted. Da vi opbevarer dine oplysninger, og evt. dine kunders oplysninger, så er vi databehandler for dig. Har du derfor brug for en databehandleraftale, for at kunne dokumentere, hvordan vi behandler dine oplysninger, og hvem der har adgang til dem, så kan du finde det her i dokumentet. Du kan samtidig underskrive dokumentet og returnere til os (gerne som PDF). Du bedes sende den underskrevne version til ms@stagingnw.nordicway.dk.

Nederst på siden finder du en lille FAQ, som tager de væsentligste punkter fra databehandleraftalen. Her forsøger vi at skrive det på lidt mere simpelt dansk så du som kunde kan forstå, hvordan vi behandler dine data.

Vi tilbyder ikke at lave tilpassede databehandleraftaler.

Download databehandleraftale

Fortrolighedsaftale med underdatabehandler NSEC Solutions

Fortrolighedsaftale med underdatabehandler From Software

Har du spørgsmål til databehandleraftalen, så vil vi gøre vores bedste for at besvare disse. Vi er dog ikke selv jurister, og det kan derfor være, at vi bliver nødt til at bede dig om at tage kontakt til eksperter på området.

Vi bruger dine oplysninger til at sikre både driften og muligheden for at kommunikere med dig. Din email og dit telefonnummer opbevares for at kunne kontakte dig. Det kan være påmindelser om betaling, ordrebekræftelser, information om driftsproblemer og lignende. Dit navn og bopælsoplysninger bruges blandt andet til at registrere og forny domæner, da domæneregistrator kræver disse oplysninger til at bekræfte din identitet.

Ejerne og ansatte i nordicway ApS har adgang til oplysningerne. Dertil benytter vi nogle eksterne samarbejdspartnere. Du kan i databehandleraftale til enhver tid se, hvem disse underdatabehandlere er. Det gælder bl.a. Hexonet, som er vores domæneregistrator samt én person af virksomheden Nordicmind Danmark, der står for serverdrift og vedligehold.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre end de nævnte underdatabehandlere. Det er derfor kun til de virksomheder, der har en absolut nødvendig funktion for, at vi hos nordicway ApS kan drive en hosting virksomhed. Vi forsøger at give så få som muligt adgang til dine oplysninger.