Vi sætter fokus på de områder, du bør være opmærksom på, når du vælger en udbyder til din WordPress hjemmeside. Der er mange udbydere på markedet, men der kan være stor forskel på, hvad er er inkluderet i deres pakker. I nogle tilfælde skal man betale ekstra for relativt basale funktioner. Vi kommer derfor med 5 tips, som du kan have for øje, når du vælger dit WordPress webhotel.

1: 1-klik installering

Det er rart at kunne komme godt i gang uden de store tekniske kundskaber. Derfor anbefaler vi, at du vælger en udbyder, der tilbyder 1-klik installering af WordPress. Medfølger der ikke 1-klik installering, så skal du både have kendskab til FTP-programmer for at uploade WordPress filerne. Dertil skal du også finde dine databaseoplysninger. Hos nogle udbydere er databasen oprettet som standard, hvor du kan finde oplysningerne i deres kontrolpanel, mens man andre steder selv skal oprette sin database og bruge disse oplysninger ved installering. Vi kan nok hurtigt blive enige om, at alt dette er nemmest, hvis du blot kan klikke på én knap.

WordPress staging

En anden funktion, som vi vil fremhæve er WordPress staging. Med staging har du mulighed for at lave en kopi af din WordPress side, hvor du kan sidde og lege med forskellige rettelser, videreudvikling og lignende. Når du er færdig, så kan du lynhurtigt udgive dit tilpassede website. Dermed slipper du for at sidde og rette i designet på din WordPress side, mens besøgende undrer sig over skiftende layout under deres besøg på hjemmesiden.

Gratis SSL

En anden vigtig funktion er SSL. Vi synes det er en nødvendighed for alle hjemmesider, og det bør være inkluderet i din hosting. Med SSL kan du sikre din hjemmeside og få den lille grønne hængelås, mens folk besøger din side. Det vil med andre ord sige, at trafikken på din side går over en sikker https forbindelse, frem for den usikre http forbindelse.

Stabile og hurtige servere

Vil du gerne opnå en god placering på Google og give dine brugere en god oplevelse, når de besøger din hjemmeside? Selvfølgelig vil du det! Derfor bør du prioritere både stabile og hurtige servere. Dine besøgende vil elske at indhold på din side leveres hurtigt, hvilket efterhånden også bliver forventet. Men lige så vigtigt er det, at Google belønner hurtige hjemmesider. Du ønsker naturligvis heller ikke konstant nedetid, så stabiliteten er også enorm vigtig.

Daglig backup

Sidste tip er daglig backup. Sørg for at dette er inkluderet i dit webhotel. Skulle du lave en opdatering, der fejler, så er det rart at kunne gendanne siden, så du slipper for dyre regninger fra en udvikler. Det er ligeledes et krav med backup, hvis du bliver hacket. Vær opmærksom på, at nogle udbydere tilbyder backup, men ønsker du at gøre brug af det, så stiger dit månedlige abonnement. Vi mener naturligvis, at backup skal være inkluderet som standard i ethvert webhotel.

Det var 5 tips til valg af WordPress hosting. Hos nordicway kører vi et alt inkluderet koncept, hvilket betyder, at du får alle disse basale funktioner uden yderligere omkostninger.

5 tips til valg af WordPress host
Om forfatteren
Michael

Michael Storm

Jeg er partner i nordicway ApS og har desuden over 10 års erfaring i online branchen som både designer og udvikler. Jeg er uddannet som multimediedesigner og har siden drevet flere selvstændige virksomheder. Med nordicway ApS ønsker jeg at tilbyde et kvalitetsprodukt til hjemmesideejere, og jeg vil bruge bloggen til at formidle brugbar viden til interesserede og potentielle kunder.