Mailbegrænsninger

Hos os er der som sådan ikke noget loft for, hvor mange mails du kan sende i døgnet.

Vi har dog en begrænsning på maksimum antal e-mails per time, som afhænger af, hvilken pakke du bruger.

Begrænsninger som dette er ganske normalt hos de fleste udbydere og er typisk et værn mod udgående spam fra hackede kundekonti.

De respektive mail-lofter per pakke ser således ud:

• Plus+: 150 e-mails / time
  • Plus+ Pro: 250 e-mails / time
  • Plus+ Enterprise: 500 e-mails / time
  • Plus+ VIP: 500 e-mails / time

VIGTGT-> Vær dog opmærksom på, at hvis du sender mere end dette på én gang, så vil en del af disse blive leveret den efterfølgende time. Vi efter-leverer nemlig op til 25% over det givne mailloft den efterfølgende time.

Det betyder, at hvis du sender 400 e-mails, så vil de første 150 blive sendt ud den første time. Derudover vil 40 (25% af 150) blive overført og sat i kø til næste time, mens 210 ikke vil blive leveret.

Hos os er det, jf. vores handelsbetingelser, ikke tilladt at bruge vores service som mailudsendingstjeneste. Ønsker du derfor at sende store mængder e-mails ud på én gang, anbefaler vi at du vælger en ekstern udbyder til dette, f.eks. MailChimp eller opgraderer til en større pakke hos os.

Husk på at der ikke er et loft per dag, så længe du holder dig indenfor begrænsningerne per time.