Skift af primær domæne / hoveddomæne på dit webhotel

I nogle tilfælde kan du som kunde ønske at skifte dit primære domæne hos os.

Ændring af primære domæne er dog udelukkende kosmetisk, da du sagtens kan have et inaktivt domæne, eller et domæne du ikke bruger længere, som primært domæne, og stadig have et webhotel der fungerer som det skal.

Ønsker du alligevel at skifte dit primære domæne til noget andet, betyder det at der laves en ændring i strukturen på dit webhotel.

Du skal derfor godkende indholdet af denne artikel, inden vi kan ændre dit primære domæne. Har du læst dette inden din supportsag, så henvis venligst til, at du bekræfter betingelserne i "Skift af primær domæne på dit webhotel". Har du endnu ikke godkendt, så sender vi et link til dig, når vi modtager din anmodning.

1. Eksisterer domænet, der nu skal være primær konto på dit webhotel som tilføjelsesdomæne, skal dette slettes (indholdet går tabt, så tag en backup af alt data, hvis det skal genskabes).
  2. Din public_html mappe tilknyttes dit nye primære domæne. Indholdet herfra vil nu vises på det nye primære domæne og skal derfor manuelt overskrives af indholdet fra punkt 1.
  3. Emails, der er oprettet med det nye primære domæne, vil gå tabt og skal genskabes. Emails på serveren vil blive slettet og forsvinde permanent fra serveren.
  4. Emails, der er oprettet med dit gamle primære domæne, vil ændres til det nye primære domæne.
  5. Brugernavnet på din cPanel konto kan ikke ændres og vil forblive det samme
  6. nordicway ApS tager ikke ansvar for eventuelt tabt data eller nedetid i forbindelse med ændringen af din konto.

Da dette skifte ofte kun har visuel betydning og ikke nogen funktionel betydning, så bedes du overveje, om du ønsker at gennemgå denne ændring.

Derudover skal nordicway ind og manuelt ændre på din konto, og derfor tager vi et mindre gebyr på 199 DKK inkl. moms. for at foretage ændringen.

Bestil ændringen her og giv os besked på supporten efterfølgende:

Bestil ændring af primært domæne