Denne guide beskriver, hvordan du flytter et .se eller .nu domæne til nordicway.

1 - Få en Auth / EPP kode på domænet

For at kunne flytte domænet til os, skal du angive en Auth / EPP.

En Auth / EPP er en slags nøgle som låser domænet op, så det kan flyttes. Det er kun den nuværende registrator af domænet, som kan få denne kode, og det sikrer, at domænet ikke kan flyttes af andre.

Derfor skal du, inden du bestiller flytning af dit .se eller .nu domæne, kontakte din nuværende webhotel-udbyder og anmode om Auth / EPP kode til domænet.

2 - Bestil flytning til nordicway

Når du har fået din Auth / EPP kode fra din nuværende webhotel-udbyder kan du bestille flytningen til nordicway.  Under bestillingen skal du angive Auth / EPP kode, så vi har den, når vi skal behandle din flytning.

Efter du har bestilt flytning, skal du selv skifte navneserver, så domænet peger mod nordicway. Det tager typisk op til 24 timer før navneserver-ændringerne slår igennem.

Husk desuden, at du selv skal flytte din hjemmeside til webhotellet hos os. For at minimere nedetid anbefaler vi, at du gør dette så snart du har sat flytningen igang.

Brug evt. denne guide til at opsætte domænet inden du skifter navneserver:  https://nordicway.dk/kunde/index.php/knowledgebase/15/Sadan-klargor-du-din-hjemmeside-pa-dit-nye-webhotel-hos-os-inden-du-skifter-DNS.html