Sådan finder du dine webhotel-oplysninger

Du finder de vigtigste webhotel-oplysninger i den velkomst-mail du fik fra os, da du oprettede dit webhotel.

Alle mails vi sender til dig, kan du også finde via dit kontrolpanel, hvis du ikke længere kan finde dem i din egen indbakke.

Gå til: Rediger min konto (i menuen til venstre) -> Mailhistorik

Herinde kan du se alle de e-mails vi har sendt til dig, siden du blev kunde. Oversigten indeholder dog ikke historik på support-sager. Her skal du kigge i området for support.

Kode til FTP og cPanel

I din velkomstmail angiver vi af sikkerhedshensyn ikke din kode til FTP og cPanel.

Denne finder du i stedet under "FTP & cPanel oplysninger" i dit kontrolpanel, som vist herunder: